billede

Bliv rig på viden

Økonomista giver dig friske pengenyheder med et unikt kvindeligt perspektiv. Vi tror på, at kvinders økonomi fortjener ekstra opmærksomhed.

Bliv medlem og få adgang til vores nyhedsbrev og magasin, hvor du kan dykke ned i indsigter, refleksion, kritisk perspektiv og konkret viden, som du kan omsætte til kroner og øre i dit liv. Gør din økonomi rigere på viden med Økonomista.

Det får du med Økonomista

 

Ugentligt nyhedsbrev 

Hver fredag får du et nyhedsbrev i indbakken med et overblik over de aktuelle pengenyheder serveret med anderledes vinkler, analyser, refleksioner og indsigt til dine penge. Du får også artikler og interviews med mennesker, som har noget på hjerte.

 

Masser af indhold

Du får adgang til artikler, interviews, guides, analyser, og indsigter i alt, hvad der handler om penge. Det kan være lige fra lønforhandling, karriere, boliglån, investering, iværksætteri til økonomisk ligestilling, bestyrelsesposter, økonomi under barsel og meget mere. Har vi endnu ikke skrevet om det der interesserer dig? Så skriv til os og så finder vi svar på de spørgsmål du har!

 

Digital adgang til Økonomista-magasinet 

Du får adgang til den digitale udgave af Økonomista-magasinet, som udkommer fire gange årligt. Her kan du læse endnu flere spændende interviews og artikler, som styrker din økonomi.

 

 

Digital adgang til alle tidligere udgivelser af Økonomista-magasinet 

Indtil videre har vi lagt vores blod, sved og tårer i 9 udgivelser af magasinet, og du kan læse dem alle online med dit medlemsskab. PS. Ikke ægte blod og sved, men nogle gange ægte tårer, fordi det betyder så meget for os.

 

 

Trykt magasin

Tilvælger du det trykte magasin til dit medlemsskab, så får du også fire gange om året et tykt og lækkert fysisk magasin leveret direkte i din postkasse. Det er fyldt med de samme spændende interviews og pengeartikler som det digitale, men egner sig især godt til en hyggelig stund i sofaen med en kop kaffe. Andre drikkevarer kan også fungere.

 

 

Live interviews 

Hver måned stiller vi skarpt på et emne i et live-interview, hvor vi stiller de gode spørgsmål til relevante personer, og du har også mulighed for at stille dine spørgsmål undervejs.

 

 

Månedligt redaktionsmøde

Vær med til at præge nyhedsstrømmen og kom med til online Økonomista-redaktionsmøde en gang om måneden. Her får mulighed for at byde ind med gode ideer til, hvad vi skal kigge nærmere på.

 

billede

Nyt nummer ude nu!

I dette nummer kan du bl.a. læse om:

Pengetalk med Boomeren og Gen Z’eren: “Vi kan lære noget af hinanden” 

Stort tema: Kvinder på ledelsesgangen

Vil du gerne nå mere på mindre tid? Få Kristin Assaads gode råd til en effektiv arbejdsdag 

6 spørgsmål du altid skal stille din leder, hvis du vil have mere i løn

 13 tips til at spare på bryllupsbudgettet 

Alle jagter vækstaktier. Derfor skal du måske kigge på valueaktier i stedet 

Mød 6 forskellige madbudgetter: Sådan bruger vi penge på mad 

Alt det og meget mere i det nyeste nummer af Økonomista.

 

Hvad er Økonomista?

billede

Økonomista blev grundlagt i 2020 af redaktør Mille Skjold Madsen. Mille er uddannet journalist og har selv beskæftiget sig med finansstof i næsten et årti, men savnede større fokus på kvinders økonomi i medierne. Derfor skabte hun magasinet Økonomista, og nu findes det også som et digitalt medie.

Redaktionen består af redaktør Mille Skjold Madsen og freelanceskribenter samt alle læserne, der byder ind med ideer til indhold. For Økonomista er noget vi skaber sammen. Det kan godt være, at vi er små, men vi er ildsjæle som hver dag står op for at gøre læseren rigere på viden.

 

Læs mere om Økonomista her

Gå på opdagelse i vores artikler

Kvinder stresser over penge. Måske forklaringen skal findes i et økonomisk Mental Load?

Ane betalte billån på 70.000 kr. ved at sælge ud af familiens ting og sager

Klumme: Jeg var lige ved at købe en ny trailer, men så huskede jeg dette økonomiske tip

Det siger læserne

Økonomista har en fast plads i min magasinholder og har flere gange læst det – både som hyggelæsning og opslagsværk. De varmeste anbefalinger herfra.

Det er simpelthen det bedste køb, jeg har gjort mig. Hver en side er guld værd! Seriøst! Det er for vildt. Har aldrig brugt/læst/overvejet et magasin så dybdegående som dette, det bliver min bibel indtil næste nummer.

Økonomista har en fast plads i min magasinholder og har flere gange læst det – både som hyggelæsning og opslagsværk. De varmeste anbefalinger herfra. Økonomista har en fast plads i min magasinholder og har flere gange læst det – både som hyggelæsning og opslagsværk. De varmeste anbefalinger herfra.

Nyeste og tidligere udgaver af magasinet

Nr. 06
Kr. 95.00,-
Nr. 09
Kr. 95.00,-
Nr. 08
Kr. 95.00,-
Nr. 07
Kr. 95.00,-
Nr. 05
Kr. 95.00,-
Nr. 04
Kr. 95.00,-
Nr. 03
Kr. 95.00,-
Nr. 02
Kr. Udsolgt.00,-
Nr. 011
Kr. 95.00,-
Nr. 010
Kr. 95.00,-