fbpx
billeder

Økonomista – dit økonomiske livsstilsmagasin

Alt det du har brug for at vide for at få en stærk økonomi. I Økonomista magasinet kan du blive klogere på alt fra hverdagsøkonomi, investering, pengeadfærd til, hvordan du lander din første bestyrelsespost, bliver økonomisk uafhængig og kommer tættere på økonomisk ligestilling.

billede

Abonnér på Økonomista

Få Økonomista i din postkasse fire gange om året.

billede

Nyt nummer ude nu!

Iværksætter og aktivist Mary Namagambe, der kæmper for kvinder i Uganda, men samtidig også har en drøm om at være millionær. “Man behøver ikke være en fattig aktivist for at være en god aktivist,” siger hun i magasinet.

Guide til, hvordan du sparer penge på sommerferien – og hvordan du kommer afsted, selvom du ikke har sparet op i et år.

3 kvinder – 3 forskellige feriebudgetter.

Skal du købe eller lease næste bil?

En personlig beretning om at investere i meme-aktier.

Sådan lærer du dine børn om penge fra 2-14 år.

Hvordan du sikrer dig selv, så du ikke står økonomisk dårligt i en skilsmisse.

Opskrifter, hvor du kan bruge kikærtevandet til at lave lækker mad

Alt det og meget mere i det nyeste nummer af Økonomista.

 

billede

Økonomista

– pengemagasinet til kvinder

billede

Vidste du, at der vil gå 256 år før vi får økonomisk ligestilling? Det kan jeg ikke vente på. Derfor har jeg skabt magasinet Økonomista, som inspirerer kvinder til en stærkere økonomi.

Jeg har selv manglet et medie, der taler om økonomiske emner, som er relevante for mig som kvinde. Både når det kommer til at handle aktier, få tips til hverdagsøkonomien og hvordan jeg forhandler min løn, men også blive klogere på, hvilke udfordringer der står i vejen for økonomisk ligestilling, og hvordan vi ændrer det som samfund og enkeltpersoner.

 

Om magasinet

Det siger læserne

Økonomista har en fast plads i min magasinholder og har flere gange læst det – både som hyggelæsning og opslagsværk. De varmeste anbefalinger herfra.

Det er simpelthen det bedste køb, jeg har gjort mig. Hver en side er guld værd! Seriøst! Det er for vildt. Har aldrig brugt/læst/overvejet et magasin så dybdegående som dette, det bliver min bibel indtil næste nummer.

Økonomista har en fast plads i min magasinholder og har flere gange læst det – både som hyggelæsning og opslagsværk. De varmeste anbefalinger herfra. Økonomista har en fast plads i min magasinholder og har flere gange læst det – både som hyggelæsning og opslagsværk. De varmeste anbefalinger herfra.

Nyeste og tidligere udgaver af magasinet

Nr. 06
Kr. 95.00,-
Nr. 07
Kr. 95.00,-
Nr. 05
Kr. 95.00,-
Nr. 04
Kr. 95.00,-
Nr. 03
Kr. 95.00,-
Nr. 02
Kr. 95.00,-
Nr. 01
Kr. Udsolgt.00,-

Vil du købe tidligere udgivelser?

Det nyeste nummer af Økonomista kan altid købes hos Bladkompagniet eller i udvalgte butikker landet over. Er du derimod interesseret i at købe en eller flere af de tidligere udgivelser, så send en mail til

 

kontakt@okonomista.dk

Følg os på Instagram

@okonomista