billede

Hvad er
Økonomista?

Økonomista er et finansmedie med et kvindeligt perspektiv. Vi tror nemlig på, at kvinders økonomi fortjener mere opmærksomhed. 

I Danmark er der 133 år til, at vi får økonomisk ligestilling, og nu ved jeg ikke med dig, men det gider jeg ikke vente på! Derfor skabte jeg for tre år siden Økonomista så vi kunne få et samlingspunkt for al den viden, som vi skal bruge for at skabe de bedste forudsætninger for vores penge. Som Benjamin Franklin sagde: “An investment in knowledge pays the best interest”

Økonomista giver dig derfor friske pengenyheder med et unikt kvindeligt perspektiv. Som medlem får du både adgang til vores digitale magasiner og indhold leveret hver uge til din indbakke. Her kan du dykke ned i indsigter, refleksion, kritisk perspektiv og konkret viden, som du kan omsætte til kroner og øre i dit liv. Velstand starter med viden. Er du klar? 

billede

Hvem står bag Økonomista?

Hej, jeg hedder Mille Skjold Madsen! Jeg er uddannet journalist og grundlægger af Økonomista. 

I 2020 fik jeg ideen til Økonomista. Eller den havde nok ligget derinde i hjernen og brygget et stykke tid, men jeg var også ved at brygge barn nummer to, så det ene kom lige før det andet. Men jeg sad i hvert fald under corona-lockdown uden penge på lommen, men med verdens bedste tid. Og man skal jo som bekendt ikke sige til humlebien, at den ikke kan flyve, for det gør den sgu alligevel.

Så jeg startede Økonomista magasinet, og i dag udkommer vi fire gange årligt, kan købes i 172 butikker og så har vi for nylig også lanceret Økonomista digital, hvor du kan få endnu flere finansnyheder. Jeg har selv nørdet økonomi i et årti, men savnede en mere let, humoristisk og kvindelig tilgang til pengene. Så man kan nok sige, at jeg har skabt det medie, som jeg selv savnede – og i dag er det fantastisk at vide, at der også er andre som havde brug for Økonomista i deres liv. 

God fornøjelse

Tidligere udgaver af magasinet

Nr. 06
Kr. 95.00,-
Nr. 09
Kr. 95.00,-
Nr. 08
Kr. 95.00,-
Nr. 07
Kr. 95.00,-
Nr. 05
Kr. 95.00,-
Nr. 04
Kr. 95.00,-
Nr. 03
Kr. 95.00,-
Nr. 02
Kr. Udsolgt.00,-
Nr. 011
Kr. 95.00,-
Nr. 010
Kr. 95.00,-

Følg os på Instagram