billede

Mille Skjold Madsen – foredragsholder, iværksætter og økonominørd

I seks år har jeg holdt foredrag om min egen pengerejse, privatøkonomi, pengeadfærd og investering. Jeg er selv gået vejen fra overtræk til overskud – og i dag er jeg chefredaktør på et økonomi-magasin, som jeg selv har grundlagt.

Jeg elsker at inspirere andre til få en stærkere økonomi gennem viden, ærlige historier fra mit eget liv og konkrete øvelser, så deltagerne får en indsigt med hjem, som de kan tage i bruge med det samme.

Jeg benytter en meget (k)ærlig tilgang til økonomi, hvor det ikke kun handler om budgetplanlægning og kroner og ører, men også psykologisk viden om, hvorfor vi har så svært ved at handle rationelt, når det kommer til penge.

Et fordrag med Mille Skjold Madsen kunne være:

Money mindset

Vil du gerne have mere ud af dine penge, så kom med på en pengerejse, hvor du bliver inspireret gennem viden og konkrete øvelser, så du kan gå direkte hjem og tage førersædet i dit eget økonomiske liv. 

Kvinder og økonomi

Tag med på en rejse ind i den finansielle ligestilling og bliv klogere på, hvorfor vi endnu ikke har økonomisk ligestilling – og hvordan du selv kan opnå økonomisk ligestilling bl.a. investering.

Bag Økonomista

Få hele den personlige historie om at få en ide til et trykt magasin midt under corona-lockdown til i dag, hvor Økonomista inspirerer tusindvis af kvinder til at få en stærkere økonomi.

Kommunikation i finanssektoren

Finanstof behøver ikke være kedeligt og støvet. Mille guider til, hvordan I som virksomhed kommer i gang med at tale om penge i øjenhøjde.

Eksempler på steder,
Mille har været:

billede
  1. HK
  2. Nordfyns Bank
  3. Danske Bank
  4. Forbrugerrådet TÆNK
  5. Herning gymnasium
  6. Lån og Spar Bank

”Økonomi er måske ikke det nemmeste at skulle holde oplæg omkring. Særligt ikke til en flok studerende, der har været til fredagsbar. Men man må sige, at Mille formåede at fange målgruppens opmærksomhed. En ting er sikkert – penge kan alle jo godt lide at høre om, især når det kommer fra Mille.”

HK

Følg os på Instagram