“Jeg skal lige prøve det af”-medlemskabet

“Jeg skal have det gode velkomsttilbud”-medlemskabet

Tilbud gælder for nye medlemmer. Du får tilsendt det nyeste magasin indenfor få dage. 

 

 

“Jeg skal have det gode velkomsttilbud og spare lidt penge ved at betale det hele nu”-medlemskabet

Tilbud gælder for nye medlemmer. Du får tilsendt det nyeste magasin indenfor få dage. 

 

 

Har du allerede abonnement på det trykte magasin gennem Bladkompagniet?

 

Vi sætter stor pris på jer Økonomista’er, som har været med på hele rejsen – også da vi primært solgte magasinet gennem ekstern partner. Derfor skal I heller ikke snydes for et godt tilbud, selvom I allerede har et abonnement et andet sted.

 

Skriv en mail til os på kontakt@okonomista.dk så sender vi et særligt tilbud til dig, så du også kan få Økonomista digital til en god pris.

Det får du med Økonomista:

 

 

Ugentligt nyhedsbrev 

 

Hver fredag får du et nyhedsbrev i indbakken med et overblik over de aktuelle pengenyheder serveret med anderledes vinkler, analyser, refleksioner og indsigt til dine penge. Du får også artikler og interviews med mennesker, som har noget på hjerte.

 

 

Masser af indhold

 

Du får adgang til artikler, interviews, guides, analyser, og indsigter i alt, hvad der handler om penge. Det kan være lige fra lønforhandling, karriere, boliglån, investering, iværksætteri til økonomisk ligestilling, bestyrelsesposter, økonomi under barsel og meget mere. Har vi endnu ikke skrevet om det, der interesserer dig? Så skriv til os og så finder vi svar på de spørgsmål du har!

 

 

Digital adgang til Økonomista-magasinet 

 

Du får adgang til den digitale udgave af Økonomista-magasinet, som udkommer fire gange årligt. Her kan du læse endnu flere spændende interviews og artikler, som styrker din økonomi. Økonomista-magasinet udkommer fire gange årligt: Januar, april, juli, oktober.

 

 

Digital adgang til alle tidligere udgivelser af Økonomista-magasinet 

 

 

Indtil videre har vi lagt vores blod, sved og tårer i 9 udgivelser af magasinet, og du kan læse dem alle online med dit medlemsskab. PS. Ikke ægte blod og sved, men nogle gange ægte tårer, fordi det betyder så meget for os.

 

 

Trykt magasin

 

 

Tilvælger du det trykte magasin til dit medlemsskab, så får du også fire gange om året et tykt og lækkert fysisk magasin leveret direkte i din postkasse. Det er fyldt med de samme spændende interviews og pengeartikler som det digitale, men egner sig især godt til en hyggelig stund i sofaen med en kop kaffe. Andre drikkevarer kan også fungere.

 

 

Live interviews

 

Hver måned stiller vi skarpt på et emne i et live-interview, hvor vi stiller de gode spørgsmål til relevante personer, og du har også mulighed for at stille dine spørgsmål undervejs.

 

 

Månedligt redaktionsmøde

 

 

Vær med til at præge nyhedsstrømmen og kom med til online Økonomista-redaktionsmøde en gang om måneden. Her får mulighed for at byde ind med gode ideer til, hvad vi skal kigge nærmere på.

 

 

Støt op om et finansmedie med fokus på kvinder

 

Økonomista modtager ikke mediestøtte eller anden form for økonomisk hjælp. Vores eksistens beror på vores medlemmer, og jo flere medlemmer, jo mere indhold kan vi lave og jo større impact kan vi skabe. Så hvis du heller ikke vil vente længere på, at kvinders økonomi får mere plads i medierne, så kom med på rejsen!