billeder

Økonomista er dit livstilsmagasin

Lige fra hverdagens sparetips til eksperter som inspirerer til at ændre pengeadfærd, investering og tankevækkende historier med virkelige mennesker, som fortæller, hvordan de prioriterer deres økonomi. Det ene emne udelukker ikke det andet, for en stærk økonomi går hele vejen rundt – og det skal være nemt at gå til.

billede

Hvad er
Økonomista?

Økonomista magasinet er et samlingspunkt for alle aspekter af dit økonomiske liv. Både når det handler om sparetips i hverdagen, hvordan du handler aktier eller hvordan vi værdisætter det ulønnede omsorgsarbejde og opnår økonomisk ligestilling.

Jeg har beskæftiget mig med finansstof i over 10 år, og jeg har altid savnet en anden tilgang til økonomi, hvor det ikke kun handler om at hylde dem, som omsætter mest eller dem som kan spare mest op. Men hvor vi også sætter fokus på, hvordan vi kommer tættere på økonomisk ligestilling, hvad det koster kvinder at bruge 9 uger om året på husholdningsarbejde og hvordan vi prioriterer vores penge ud fra vores egne unikke drømme og mål i livet.

En god økonomi handler ikke om at kunne tjekke en facitliste af, men gøre det, som er rigtig for en selv.

Det er derfor jeg har skabt Økonomista magasinet. Her sætter vi fokus på alle relevante økonomiske emner, så du er klædt godt på til at træffe de gode økonomiske beslutninger for dit liv.

billede

Hvem står bag Økonomista?

Hej, jeg hedder Mille! Jeg er grundlægger af Økonomista. Jeg er uddannet journalist og startede min rejse med at skrive om økonomi for over 10 år siden, da jeg trådte mine unge journalistpraktikant-fødder ind af indgangen hos Finansforbundet.

Jeg har sidenhen arbejdet seks år i startupverdenen, hvor jeg har hjulpet andre virksomheder med at vækste gennem kommunikations- og marketingsstrategier. Jeg har løbende ved siden af holdt foredrag og inspireret især kvinder til en stærkere økonomi.

For tre år siden startede jeg Økonomista magasinet, som jeg i dag bruger al min tid og energi på at få ud til så mange kvinder som muligt samtidig med, at jeg holder foredrag og workshops om økonomi, iværksætteri og underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Jeg har levet et turbulent ungdomsliv og voksede op i Urbanplanen, hvor ord som aktier og friværdi ukendte for mig. Penge havde ikke mit fokus, for hvem bekymrer sig om det, når man ikke tænker på i morgen? Jeg havde derfor ofte overtræk på kontoen, men besluttede for otte år siden at slutte fred med mine penge, og jeg fik vendt overtræk til overskud. I dag har jeg plus på kontoen, aktier i mit depot, en investor i min virksomhed og er redaktør på et økonomi-magasin.

Det kan lade sig gøre!

Mød holdet bag Økonomista

Redaktør og grundlægger

Mille Skjold Madsen

Freelance-madskribent

Yvonne Gottfredsen

Freelance-grafiker

Mie Heiberg

Freelance-fotograf

Malene Nelting

Tidligere udgaver af magasinet

Nr. 06
Kr. 95.00,-
Nr. 08
Kr. 95.00,-
Nr. 07
Kr. 95.00,-
Nr. 05
Kr. 95.00,-
Nr. 04
Kr. 95.00,-
Nr. 03
Kr. 95.00,-
Nr. 02
Kr. Udsolgt.00,-
Nr. 01
Kr. Udsolgt.00,-

Følg os på Instagram